Salı, Aralık 06, 2005

Rastgele 20 Detay


Yeni dr. adasim ve Bezen beni sobelemisti. Hemen o an icin birseyler yazmistim. 20 rastgele detay denilmis. Tam ne tür detay gerektigini bilmedigim icin öylesine aklima geleni yazmistim. 1,5 ay önce yazilanlar, yenilikleri parantez icinde ekledim:) Beni siki takip edenler biliyor bu mimden önce iki mim daha gelmesi gerekiyordu, gelecek gelecek unutulmadi unuturulmadi;)

- Kitap okudum mu kendimi o dünyaya kaptiririm eger güzel bir kitapsa tabi.
- Trende kitap okumasini cok severim. Gecen yila kadar 2 saatlik tren yolculuklarimdan bu sebeble büyük zevk almisimdir.
- Otobüsü kacirmak en sinir oldugum seylerdendir.
- Sosyal bir insanim onun icin kaldigim yeri sevmiyorum. Sadece olanla yetinmeye alistim diyorum. Aslinda daha kötüsü katlandigimi düsünüyorum. OYsa gercekci olsam cok sansliyim;) Ama eskilerin pesindeyim neylersin;)
- Blogger'de sürekli yorumlarin ve girislerimin kayip olmasi sadece benim aptalligim olmadigi icin mutluyum.
- Sitemle istedigim gibi ilgilenemek, bazen yazimi bile dogru dürüst yazamamak sinir ediyor beni. Ha birde yazdigimi herhangi bir sekilde sildirirsem deli ediyor diyebilirim;)
- Bu ay sonu cikacak AOE III merakla bekliyorum. (Cikali bir ay oldu bu arada;)Bilgisayarimin grafik karti gibi birseysi yeterli gelmedi:()
- Tekrar Yemen'e gitmek istiyorum.
- Esim 15 yil önce genc kizligimizda yazdigimiz anketleri gecen hafta bulmus benim cevaplarimi okumus:) Bayagi güldük, kendimi yakalanmis gibide hissetim;)
- Marka düskünü degilimdir fakat güzel seylere karsi bir zayifligim vardir. Evimde (kiyafet dahil) Acipayam Pazarindan esyalar yanisira cok pahali seyler vardir.
- Erkekler marstan kadinlar venüsten kavramini inancim yok galiba. Cok gender sosyolojisi okudum galiba;)
- Billy Elliot filmini cok sevdim (tesadüfen dün konusulmustu bu film hakkinda;)). Ha bir de dün Egreti Gelini izledim. (Dün dedigim Ekim ortasi;)
- Resim cizmeyi seviyorum.
- 10 yil sonra liseli arkadaslarimin neler yaptigini gecen ay görmek bana iyi geldi.
- Oglum beni cocuksuz evlerde zorluyor, onun icin cocuklu evleri seviyorum;)
- Yüzüklerin efendisini okumamis olma gibi bir ayibim vardir.
- Nobody is perfect oyununu cok severim, risk bilmem. IFE ile yasina uygun bu tür oyunlardan zevk almasini ögretmek icin amacli bir calismam vardir. Bir kac yildir Tabu'nun türkcesini almaya niyetleniyorum sonra tatilde unutuyorum;) Nobody is perfect'in türkcesini de isterim olsa tabi!
- Bu arada hayatimda hic puzzle sevmeyen biriydim IFE dogana kadar simdi puzzle seviyorum. Kis sonu nerdeyse bitmis 1500 adetli (cok degil puzzle severler icin biliyorum fakat benim icin iyi bir rakam) puzzlemi IFE'ye babasi bakarken puzzle bozmalari nerdeyse bosanma sebebi oluyordu;) (tesadüf ya yesim'in de hemide ayni yapbozunun basina benzer seylere gelmis;)
- Prensiplere takintim vardir, celiskilere karsi acimasizimdir. Hele ki dostlarimsa celiskili olanlar.
- Evlenene kadar bizim evin paspali bendim. Simdi evim herkesin hayal ettigi gibi düzgün olmasa da bu konu da kendimi kanitladigimi düsünüyorum. Ama malesef evimin her metre karesi gereksizlerle doludur. Esyalarimdan zor ayrilirim.
- Simdiye kadar 15 yilda sadece iki kez müzikale gittim Cats, Les Miserébles bu yil Phantom of the Opera'ya cok gitmek istiyoruz.
- IFE'ye son günlerde Frederick (Leo Lionis) okumaya bayiliyorum. Kitabi on gün önce aldik. Süper! Tam bana göre:)(Bu haftasonu baska bir kitabini hediye aldi IFE Lionis'in, istediklerimiz arasindaydi. "Sari ve Mavi" bunu da sevdim, sadece bazi gereksiz bölümler var;))
Sobeyi unutmusum;)
Kabul ederse hayatindaki detaylari detaylari zaten iyi yakalayan, öz elestirisi kuvvetli Asli'ya, gecen sefer ebeledigim icin cok mutlu oldugu icin tekrar Hayat'a, yeni blog komsularimdan Sevilay'a ve Nihan'a soruyorum. Ebemi kabul edin hayatinizdaki detaylari ögreneyim;)

10 misafirim demis ki:

Blogger tuhfe said...

Ben çok ayıp ediyorum o zaman :)) fazla kitap okumadığım gibi "yüzüklerin efendisi" ni de okumadım. Filmi vardı Tv de onu bile seyretmedim.

Bravo sana diyorum...bunca işin arasında "yap+boz" a fırsat buluyorsun! Her yap'ı bir boz'an bulunuyor :)

Sevgiler.

13:49  
Blogger Mislina said...

Kitap okuyan biri olmana sevindim.Bende asla kitapsız duramam.

14:54  
Blogger dilek said...

Estafirullah Tuhfe! Onun yerine kimbilir neler yapiyor veya okuyorsun:)
Ben filmleri izledim:)Sever misin o tür bilmiyorum fakat cocuklarinla dvd'de seyretmeni öneririm. Dünya klasiklerinden. Masalimsi dünyalari sevenler icin birebir. Filmleri kitabi okuma ihtimalin varsa izleme önce;)

Sehnaz hosgeldin!
kitap okuyan biri olmak icin var gücümle savasiyorum:) Yilda en az 11 kitap okuyorsan kitap okuyorum diyebilme hakkina sahipmissin. Ben bu yil kitap okuyan biri olmak icin cok kastim;) Ne ayip ettim biliyorum, zor bir yildi, internet vardi...

01:29  
Blogger sevilay said...

Selam dilek, ya ben yanlis okudum yada dogur. Sen Denizli´misin?? Cünkü Acipayam Pazarindan alisveris etigne göre...
Beni sobelemissin, sizinle herseyi paylasmak isterim, soll ich jetzt auch 20 sachen schreiben die mir gefallen oder nicht?? Hab das nicht so richtig verstanden. Selamlar

10:03  
Blogger dilek said...

Yok Sevilay dogru okudun, memleket Denizli! Anlasilan hemseriyiz seni heycanlandirdigima göre;) Memleket nire? Pazarda karsilasmisizdir da Allah bilir;)
Du sollst 20 zufällig ausgewählte kleine Details aus deinem Leben uns offenbaren. Natürlich können da Sachen drunter sein, die dich glücklich machen. Aber "10 kleine Glücksfälle" das ist eine andere Meme, falls du auch das gelesen hast und dich das verwirrt.
Sevgiler muhtemelen hemserim;)

10:13  
Blogger sevilay said...

Dat is ja toll. Evet bende denizli Acipayamliyim.

Gümüsköy, Yazir´in hemen yani. sen tam neredensin?? Ve evet cok heycanlandim, ya su tesadüve bir bak. Soll ich diese 20 fälle auf deiner seite schreiben??

13:04  
Blogger Yeşim'in Mutfağı said...

Dilekcim,galiba o puzzle da bi uğusuzluk varmış ikimizin başına da benzer şeyler geldiğine göre : ) ben bu ara yeni bir 1500lük puzzle a başladım,şimdilik iyi gidiyor inşallah sonunu da görebilirim : )

22:12  
Anonymous Adsız said...

Thank you!
[url=http://rvlihsst.com/ohqa/xtun.html]My homepage[/url] | [url=http://xehspbwr.com/kast/hnyq.html]Cool site[/url]

18:54  
Anonymous Adsız said...

Nice site!
My homepage | Please visit

18:54  
Anonymous Adsız said...

Great work!
http://rvlihsst.com/ohqa/xtun.html | http://dqelglkt.com/ijpb/elot.html

18:54  

Yorum Gönder

Links to this post:

Bağlantı Oluştur

<< Home